Ngushëllimi I Shpirtrave Dhe Largimi I Mërzisë

Ngushëllimi I Shpirtrave Dhe Largimi I Mërzisë

Ngushëllimi I Shpirtrave Dhe Largimi I Mërzisë

Regular price 100.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ngushëllimi i shpirtrave të thyer dhe qetësimi i ndjenjave të të sprovuarve është ndër shkaqet më të mëdha për miqësim dhe dashuri mes muslimanëe, prandaj qetësimi I ndjenjave cilësohet edukatë e lartë islame dhe moral madhështor dhe nuk pajiset me të pos atij që ka shpirt fisnik dhe bujar.

Autor: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthyes: Irfan Jahiu
Botues: Shkolla Islame
Faqe: 32