Nga errësira në dritë

Nga errësira në dritë

Nga errësira në dritë

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Thuaj: “O robërit e Mi, të cilët e keni ngarkuar me shumë gabime veten tuaj, mos e humbni shpresën ndaj mëshirës së All-llahut, pse All-llahu i falë të gjitha mëkatet, Ai është që shumë falë dhe është mëshirues!”

Autor: Hani El Haxh
Përkthyes: Agim Avdiu
Faqe: 224
Botues: Sira