Nga Dhembja Drejt Lumturisë

Nga Dhembja Drejt Lumturisë

Nga Dhembja Drejt Lumturisë

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Libri para jush është përmbledhje e disa thënieve të përzgjedhura, të përkthyera dhe të vendosura nën tituj të ndryshëm me përmbajtje të ndryshme. Diku janë mbi 900 urtësi.

Përmblodhi dhe përkthehu: Irfan Jahiu
Botues: Shkolla Islame
Faqe: 336