Mrekullia Femër

Mrekullia Femër

Mrekullia Femër

Regular price 100.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Asokohe i kërcnohej mirëqenia e gruas, bëhej një asgjësim jonjerëzor dhe si rrjedhojë kjo çonte në kalbjen e vlerave të saja. Kështu vazhdoi gjërë në lindjen e Islamit (shek. VVV e.r). Ajo përjetoi tmerrin nga "mendimi i ndyrë" që i dëtoi cilësitë e jetës së saj...

Autor: Merva Capo
Përkthyes: Musli Vërbani
Faqe: 21