Mos u Trishto

Mos u Trishto

Mos u Trishto

Regular price 600.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Në islam, psika njerëzore nuk është "fletë e bardhë" apo një "shkëmb i zi", siç pretenduan dy grupet e filozofëve të skajshëm, por ajo qëndron në mes të dy skajeve. Pra në islam anët pozitive dhe negative jetojnë në brendinë e njeriut dhe apo krejt i mirë (engjëllor), por të dyja këta (prirja për mirë dhe për keq) lindin me të dhe në varësi të asaj se cilën anë kultivon ai dhe ekspozon sjelljet dhe veprimet e tij.

AUTOR: Aid el -Karni
PËKTHEU: Xhaudeet Iseni
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 357