Mjekimi I zemrës dhe I shpirtit 

Mjekimi I zemrës dhe I shpirtit 

Mjekimi I zemrës dhe I shpirtit 

Regular price 600.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Në biografinë e imam Ibën Kajimit gjemë se në listën e librave të tij është dhe libri "Mjeksia e Zemrës" Shumica e atyre që kanë shkruar për të, e kanë përmendur atë, por deri tani nuk është paraqitur si libër i plotë. Ekzistojnë disa faqe të pakta në Universitetin Islam të Imam Muhamed ibën Saudit në Riad, të cilat janë kopjuar nga një kopje në Librotekën Perendimore në Berlin. Në të vërtetë, këto jan fragmenete nga libri Zadul-mead dhe nuk është vepër e plotë, kështu që këto faqe janë titulluar "Mjeksia e zemrës"

AUTOR: Ibën Kajim El-Xheuzije
PËKTHEU: Agim Avdiu
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 316