Mjekësia e të Dërguarit

Mjekësia e të Dërguarit

Mjekësia e të Dërguarit

Regular price 550.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Libër që flet për sëmundjet e ndryshme dhe mjekësin e të Dërguarit. (alejhi selam)

Autor: Ibn Kajim el-Xheuzi
Përktheu: Hanife Alija-Dauti
Botues: Shtëpia Botuese "Fondacioni i Rinisë Islame"
Faqe: 357