Mëshira e pasosur e Ramazanit

Mëshira e pasosur e Ramazanit

Mëshira e pasosur e Ramazanit

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Në këtë libër, Mëshira e pasosur e Ramazanit - tridhjetë mësime për ata që agjërojnë, jam mundur që t'i tuboj ajetet më të rëndësishme të Kur'anit Famëlartë, dhe hadithet autentike, poezitë e përzgjedhura dhe këshillat e urta për të gjithë ata që me gëzime presin Ramazanin dhe të gjitha mëshirat që e pëercjellin këtë muaj të zgjedhur për shpirtin dhe për ibadete.

AUTOR: Aid el Karni
Shqipëroi: Agim Avdiu
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 210