Mesazhi ynë në Epokën e Globalizimit

Mesazhi ynë në Epokën e Globalizimit

Mesazhi ynë në Epokën e Globalizimit

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Të shumtë janë ata që kanë shkruar pas asaj që ndodhi më 11 Shtator 2001 duke kërkuar domosdoshmërisht rikthimin e vëendjes te mesazhet që i përcjell feja islame, sidomos te jomuslimanët, pa harruar qëndrimet dhe idetë tona lidhur me të.

Titulli: Mesazhi ynë në epokën e globalizmit
Autor: Dr. Jusuf Kardavi
Përkthyes: Flori Kola
Faqe: 294
Formati: A5
Viti i botimit: 2011
Shtëpia Botuese "Furkan"