Mesazh për Njerëzit

Mesazh për Njerëzit

Mesazh për Njerëzit

Regular price 180.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Kur'ani është shpallje e fundit hyjnore dhe Libri i vetëm i pagabueshëm në botë. Me mesazhet e tij universale, Allahu i drejtohet të gjith njerëzve duke i ftuar që të dalin nga qorrsokaku dhe të ecin në xhade.

Autor: Jahja Hondazi
Faqe: 153
Botues: Fener