Margaritarët dhe xhevahiret

Margaritarët dhe xhevahiret

Margaritarët dhe xhevahiret

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Në këte liber jane permbledhur pjese interesante nga shume libra qe jane shkruar nga dijetaret e islamit.Shkrimet do te jene te nje interesi te barabarte per te gjithe muslimanet, qofshin femije ose te rritur,dhe ne te njejten kohe lexuesit do te kene mundesi te perfitojne shume virtyte, do te zhvillojne modele te karakterit te mire dhe do te pervetesojne sjellje intelektuale me jetet e tyre nga shembujt e personaliteteve te medha te islamit qe i gjejne ne kete liber.

Autor: Abdulmalik Muxhaid
Titulli: Gems andJ ems
Përktheu: Driton Maxhuni
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 298