Lutjete e Pranuara

Lutjete e Pranuara

Lutjete e Pranuara

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Çka jane lutjet? NE kuptimin e plote te fjales ato jane kerkesa, te cilat vijne nga thellesia e zemrave tona dhe i drejtohen Allahut te plotfuqishem . Allahu eshte gjithmone i gatshem dhe gezohet t'i pranoje lutjet e roberve te Tij ne cdo kohe. Nese ballagaqoheni me ndonje veshtiresi ose telashe, ju menjehere duhet t'i luteni Allahut per ndihme, nderkaq lutjet me te mira lane ato qe i ka bere i Derguari as. Nese nuk flisni arabisht, ju mund te luteni ne gjuhen tuaj. Kur do luteni, duhet te ndiheni te sigurt se Allahu do t'i pranoje lutjet tona, po ashtu lutjet duhet t'i bejme me sinqeritet dhe devotshmeri te plote. Lutjet mund te behen ne cdo kohe, mirepo ekzistojne kohe te caktuara kur lutjet kane me shume mundesi te pranohen.

Autor: Abdul Malik Muxhahid
Përktheu: Driton Maxhuni
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 190