Libri i Namazit

Libri i Namazit

Libri i Namazit

Regular price 600.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Libër që diskuton çeshtjen e lenies së namazit dhe gjëra të tjera rreth kësaj.

Autor: Ibn Kajim El-Xheuzije
Përktheu: Blerim Krasniqi
Botues: Shtëpia Botuese "NuN"
Faqe: 261