Kurani farmacija dhe shërimi I sëmundjeve 

Kurani farmacija dhe shërimi I sëmundjeve 

Kurani farmacija dhe shërimi I sëmundjeve 

Regular price 500.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ky është takimi i ynë i radhës në kuadër të edicionit "Reflektimet e mbinatyrshmërisë së Kur'anit" në të cilin do ta elaborojmë rishikimin kur'anor në fushën mjaft të rëndësishme të shkencave të mjekësis, pra "Shkencat farmaceutike dhe shërimi i sëmundjeve".

AUTOR: Dr. Halid Faik el-Ubejdi
PËKTHEU: Afet Beadini
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 185