Kurani sistem nervor dhe psikologjia 

Kurani sistem nervor dhe psikologjia 

Kurani sistem nervor dhe psikologjia 

Regular price 430.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ky libër paraqet një takim të njëpasnjëshë në kuadër të edicionit tonë "Reflektimet e mbinatyshmërisë kuranire" në të cilin, ashtu si edhe në libër pas këtij do të përpunojm atë që mund ta gjejmë në Kuran për një sferë mjaft të rëndësishme të jetës, e ajo është psikologjia e njeriut.

AUTOR: Dr. Halid Ubejdi
Përkthehu: Bexhet Jashari
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 160