Kurani dhe Planeti Tokë

Kurani dhe Planeti Tokë

Kurani dhe Planeti Tokë

Regular price 450.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ekzistenca potenciale e njeriut i nënshtrohet paraprakisht krijimit të universit dhe brenda tij botës dhe Krijuesit. Kuptimi ekstensiv i këtij realiteti të Vetëqenësisë nuk do të ishte objektiv për arsye se këtij do ti mungonte shkaktari.

Autor: Dr Halid Faik El-Ubejdi
Përkthyes: Agim Avidu
Faqe: 216
Botues: Dëshmia