Kurani dhe Kozmosi

Kurani dhe Kozmosi

Kurani dhe Kozmosi

Regular price 450.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ekzistenca potenciale e njeriut i nënshtrohet paraprakisht krijimit të universit dhe brenda tij botës dhe Krijuesit. Kuptimi ekstensiv i këtij realiteti të Vetëqenësisë nuk do të ishte objektiv për arsye se këtij do ti mungonte shkaktari.

Autor: Halid Faik El-Ubejdi
Përkthyes: Agim Avidu
Faqe: 184
Botues: Dëshmia