Kthimi i Haj ibn Jakdhan

Kthimi i Haj ibn Jakdhan

Kthimi i Haj ibn Jakdhan

Regular price 180.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

"Nuk është doemos për një vend të prapambetur të ketë kulturë të prapambetur!"

"Bota është e mbushur plot me dremitës që qëndrojnë në këmbë, dhëtisin dhe nuk shohin."

Autor: Mehdi Ibn Abud
Përkthyes: Sadush Tahiri
Faqe: 152
Botues: Sira