Krahët e fluturës

Krahët e fluturës

Krahët e fluturës

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Një përvojë jetësore e mbushur me mësime duke mësuar nga dhembjet, mashtrimet, tradhëtitë, zemërimet e shumta, por mbi të gjitha vullneti i çeliktë të ndihmon të kalosh çdo sprovë dhe peripeci. Njeriu i menqur është ai që përfiton nga të tjerët, dhe nëse hasë në gjëra të tilla, di se si të i’a dalë. “NJË TREGIM MBI TEJKALIMIN E VËSHTIRËSIVE”

Autor: Zarina Hassem
Titulli: Butterfly Wings
Përkthyes: Hanife Alija - Dauti
Faqe: 352
Botues: Sira