Kopshte me lumturi

Kopshte me lumturi

Kopshte me lumturi

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Pas vështirësisë vjen lehtësimi, me durimin vjen ndihma, pas natës së errët dhe të frikshme shpërthen agu i mëngjesit të ri, pas intesitetit të erërave që bartin dhimbje, vjen komoditeti dhe qetësia, pas mjermeve të njëpasnjëshme, vjen mirëqenia, e çdo ngjarje dhe shrëngatë e ka me vete edhe nga një ngushëllim e shtegdale, dera e luftës e ka një çels, po edhe kalaja e pathyeshme e ka një derë, çdo këmishë e zjarrtë, e ka një xhep, nga ku hynë flladi dhe freskia.

Titulli: Kopshte me lumturi
Autor: Aid El-Karni
Përkthyes: Agron Islami
Faqe: 184
Formati: A5
Viti i botimit: 2015

Shtëpia Botuese "Furkan"