Komentar i Librit Amme

Komentar i Librit Amme

Komentar i Librit Amme

Regular price 650.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Në kohën që po jetojmë, disa njerëz kan shpikur ca formailtete (Risi) për sa i takon këndimit të kësaj sure: kur përfundon një dua lexojmë Fatihanë, kur fillojnë hytben dhe në disa raste të tjera të veçanta, është quajtur surja Fatiha (Hapsja e Kuranit) ngaqë me anë të saj çelet Kurani Fisnik.

Autor: Muhammed ibn Salih El-Uthejmin
Përkthehu: Blerim Krasniqi
Botues: Shtëpia Botuese "NuN"
Faqe: 319