Kamxhikët e Zemrës

Kamxhikët e Zemrës

Kamxhikët e Zemrës

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Me të vërtetë, ne nuk jemi gjë pos ditë, frymëmarrje, Jetët tona jan vetëm momente, madje edhe më të shkurta se sa kaq.

"Rrahjet e zemrës së njeriut flasin, që njeriu është vetëm minuta dhe skeonda. Ndaj ndë
Autori:rto për vete kujtim para vdekjes, kurse kujtimi i njeriut është jeta e përhershme."

Autor: Aid El Karni
Përkthehu: Gazment Trrziqi
Botues: Gami
Faqe: 197