Interpretimi i Ëndrave

Interpretimi i Ëndrave

Interpretimi i Ëndrave

Regular price 700.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Në këtë libër shpjejgohen ëndrrat e caktuara dhe interpretohen shkurtazi në bazë të Kuranit, Sunetit dhe eskpertëve më të mëdhej islam, të cilët, gjatë historisë ishin marrë me këtë fenomen.

Titulli: Snovi i njihova znacenja
Përkthyes: Hysen Maloku
Autor: Shefik Kurdiq
Botues: Sira
Faqe: 415