Gjurmët Nga Jeta

Gjurmët Nga Jeta

Gjurmët Nga Jeta

Regular price 350.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Shtepia e muslimanit eshte amanet qe e bartin mbi supet e tyre te dy bashkeshortet. Ata dy Jane bazamenti i ngritjes se saj dhe nepermjet tyre shtepia e percakton rrugen e saj. Nese ata pemendrohen sipas fese se Allahut, ne thenie e vepra, stolisen me petkun e devotshmerise, ne te jashtmen dhe te brendshmen dhe zbuku-rohen me moral te mire dhe virtyte te larta, ajo shtepi do te behet vendstrehim i ndritshem dhe ne te do te perhapet miresia dhe aty do te kaliten breza te mire dhe te devotshem, nga to cilat breza do te perfitojne prinderit, shoqeria dhe umeti ne pergjithesi. 

Përmblodhi dhe përkthehu: Irfan Jahiu
Botues: Shkolla Islame
Faqe: 336