Fuqia e besimit

Fuqia e besimit

Fuqia e besimit

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Dhuratë për përsosmërinë e shpirtit është paqja dhe lumturia absolute në të dy botët. Për të arritur sukses në këtë rrugë të shenjtë – kërkohet besim, dashuri, vullnet dhe përpjekje. Shumë njerëz ndalen, devijojnë, kurse të lodhurit heqin dorë që në fillim, mirëpo shumë prej tyre ecin me guxim drejt qëllimit të tyre.

Autor: Munir Gavrankapetanoviq
Titulli: Snagom Vjere do savrsenstva duse
Përkthyes: Mehmet Halimi
Faqe: 360
Botues: Sira