Fetva Bashkohore (I II III)

Fetva Bashkohore (I II III)

Fetva Bashkohore (I II III)

Regular price 800.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

"Ata, të cilët fshehin argumentet dhe faktet që Ne i shapllim, e pasi që ato ua sqaruam njerëzve në librin, të tillët i mallkon Allahu, i mallkojnë edhe ata që mallkojn. Përveç atyre që pendohen, që përmirësohen dhe që u shpjegojnë njerëzve (të vërtetën), të tillëve ua pranoj pendimin, se Unë pranoj shumë pendimin, jam mëshirues." (El-Bekare: 159-160)

Titulli: Fetva bashkëkohore (Pjesa I, II dhe III)
Autor: Dr. Jusuf Kardavi
Përkthyes: Bashkim Aliu
Faqe: 655
Formati: B5
Viti i botimit: 2015
Shtëpia Botuese "Furkan