Emrat e Bukur të Allahut (El-Esmaul Husna)

Emrat e Bukur të Allahut (El-Esmaul Husna)

Emrat e Bukur të Allahut (El-Esmaul Husna)

Regular price 100.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

"Allahu ka emrat më të bukur dhe ju drejtohuni Atij me ta, kurse largohuni atyre që i shtrembërojnë emrat e Ti - si do bëjnë, ashtu dhe do të ndëshkohen." [El-A'raf, 180]

Autor: Salih El Feuzan
Përkthyes: Selim Sylejmani
Faqe: 123
Botues: Drita Islame