Emra për Fëmijën Tuaj

Emra për Fëmijën Tuaj

Emra për Fëmijën Tuaj

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Pasi që Islami me një kujdes të jashtëzakonshë i afrohet çdo faze të jetës tonë, atëherë mund të përfundojmë se Islami dëshiron që të na dërgojë sinjal se në të vërtetë, është i vetmi që meriton t'i përkushtohemi dhe t'i nënshtrohemi, dhe se duht të jetë dhe të mbetet burimi i drejtimit, pritjes dhe shpresës tonë. Edhe pse në këtë libër do të paraqesim emra për fëmijën tuaj, prapëseprapë do të ndriçojë edhe mësimin e përgjitshëm islam dhe brengën e vërtetë ndaj njeriut në të gjitha segmentet e jetës së tij.

Autor: Grup Autorësh
Faqe: 319
Botues: Sira