Ditë nga jeta ime

Ditë nga jeta ime

Ditë nga jeta ime

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ditë nga jeta ime është tregimi i nje gruaje dhe i vuajtjeve që ajo përjetoi nga burgjet dhe dhomat e nëndheshme të regjimit të Xhemal Abdu Naserit. Ky është një libër që tregon ngjarje dhe ndodhi që kurrë nuk kanë qenë të njohura për publikun. Ky libër paraqet vuajtjet dhe mundimet e burrave dhe grave të cilët deshën ta bënin dhe ta kthenin edhe njëherë islamin sistem jete. Atyre burrave dhe grave që ftonin. Allahu është zoti ynë, islami është feja jonë dhe Muhammedi lideri dhe imami ynë. Ky libër hedh dritë mbi vuajtjet dhe torturat që kanë kaluar anëtarët dhe udhëheqësit e një prej lëvizjeve islame më të mëdha në Egjipt. Ditë nga jeta ime është një libër që tregon edhe kontradiktat ideologjike që kanë ekzistuar dhe vazhdojnë të ekzistojnë në botën islame. Konflikti ndërmjet idesë se islami është sistem jete dhe duhet ta rikthejmë atë dhe atyre që janë shkëputur nga origjina.

Autor: Zejnebe Gazali
Titulli: Return of pharaoh, Memoris in Nasirs Prison
Përkthyes: Hanife Alija-Dauti
Faqe: 320
Botues: Sira