Dhurata e përkohshme

Dhurata e përkohshme

Dhurata e përkohshme

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Dëshmia e Asmaa Hussein-it është thellësisht prekëse. Libri pasqyron rrugëtimin e një gruaje të përkushtuar dhe një besimtareje të sinqertë e parimore. Autorja pasqyron një përvoj dramatike ndërsa u qëndron besnike, si vlerave ashtu edhe shpresës.

Autor: Asmaa Hussein
Titulli: Reflection on Love, Loss, and Healing
Përkthyes: Osman Osmani
Faqe: 335
Botues: Sira