Dashuria ndaj prindërve

Dashuria ndaj prindërve

Dashuria ndaj prindërve

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Libri Dashuria ndaj Prindërve është një përmbledhje e mrekullueshme e tregimeve nga jetët e njerzve të zakonshëm për trajtimin e prindërve me nder dhe respekt. Ai gjithashtu përmban udhëzime të dejatuara nga Kur’ani fisnik dhe nga Suneti I të Dërguarit të Allahut alejhi selam për detyrat dhe obigimet ndaj atyre që kanë sakrifikuar aq shumë per të na rritur dhe edukuar.

Përveq kësaj, libri përmban paralajmrime të qarta të ndëshkimit të Allahut të Plotëfuqishëm per ata që nuk I respektojnë dhe abuzojnë prindërit, një ndëshkim që I pret në këtë botë dhe në botën tjetër.

Ky është një libër i domosdoshem për ata që dëshirojnë të dinë udhëzimet hyjnore për trajtimin e mire të prindërve, gjyshërve, te afërmve dhe të moshuarve.

Autor: Abdul Malik Muxhahid
Përktheu: Driton Maxhuni
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 271