Zgjidhje Çelsat e artë për çdo problem dhe kauzë

Zgjidhje Çelsat e artë për çdo problem dhe kauzë

Zgjidhje Çelsat e artë për çdo problem dhe kauzë

Regular price 600.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Në këtë libër gjenden zgjidhje prej Zotit të botëve, prej zotërisë së të dërguarave, prej plejadave të shquara islame, fukahave, muhadithëve, usulistëve, mufersirëve, etj. Poashtu ka edhe nuanca prej mendjendritureve dhe hulumtuesve, ka pasazhe prej filozofëve dhe mendimtarëce, qofshin këta të lindjes apo perendimit.

AUTOR: Aid el-Karni
Përkthehu: Enklid Pelari
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 302