Besimi dhe Jeta

Besimi dhe Jeta

Besimi dhe Jeta

Regular price 400.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Besimi eshte: Forca e moralit dhe morali i forces, shpirti i jetes dhe jeta e shpirtit, sekreti i botes dhe bota e sekreteve, bukuria e ekzistences dhe ekzistenca e bukurise, drita e rruges dhe rruga e drites. 

Besimi eshte: Oazë e udhetarit dhe ylli polar i detarit, orientuesi i te humburit dhe arma e luftetarit, miku i te huajit dhe shoku i te frikesuarit,freri i te fortit dhe fuqia  e te dobetit. 

Besimi eshte: vendi ku lindin  trimerite dhe vertetohen mrekullite, celesi i portave te kycura, fanari ndricues dhe udhezues i rruges. 

Thene me nje fjale te vetme, besimi eshte domosdoshmeria e jetes se njeriut, domosdoshmeri per personin qe te gjeje prehjen, lumturine dhe perparimin, domosdoshmeri per shogerine qe te gjeje qendrueshmerine, unitetin dhe vazhdimesine. 

Titulli: Besimi dhe jeta
Autor: Jusuf Kardavi
Përkthyes: Flori Kola
Faqe: 360
Formati: B5
Viti i botimit: 2017
Botues: Furkan