Begatia e fjalës së Mirë

Begatia e fjalës së Mirë

Begatia e fjalës së Mirë

Regular price 650.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Një fjalë e mirë, sjellë shumë begati, sevape dhe mirësi. Këtë më së miri e sqaron dijetari i mirënjohur, doktori i zemrave, Ibën Kajim el Xhevzije, në librin “Begatia e fjalës së mirë”…

Titulli: El uabilu es-sej-jibu minel kelimi et-taj-jibi
Përkthyes: Genc Plumbi
Autor: Ibn Kajim El Xheuzije
Botues: Sira
Faqe: 310