Arti dhe Argëtimi

Arti dhe Argëtimi

Arti dhe Argëtimi

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Përcaktimi i lejushmërisë dhe ndalimit të argëtimit e të artit, me sa duket, është ndër çeshtjet më të diskutueshme dhe me ndikim të drejtpërdrejtë në shoqërin Islame.

Autor: Jusuf Kardavi
Titulli: Diversion and Arts in Islam
Përkthyes: Hanife Alija-Dauti
Faqe: 127
Botues: Sira