Adhurimi në Islam

Adhurimi në Islam

Adhurimi në Islam

Regular price 550.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Adhurimi nuk është një çeshtje dytësore në jetë. Në të vërtetë ai është parimi i parë, për të cilin All-llahu i Madhërishëm zbriti librat hyjnorë dhe dërgoi profetët e Tij, me qëllim që t'i ftojë njerëzit drejt Tij dhe për t'i përkujtuar, nëse harrojnë apo devijojnë.

Titulli: Adhurimi në Islam
Autor: Jusuf Kardavi
Përkthyes: Nasuf Hoxha
Faqe: 340
Formati: B5
Ribotim: 2019
Botues: Furkan