A e di kush jam unë?

A e di kush jam unë?

A e di kush jam unë?

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Dhjetë personalitetet të shquara. Përjetuan kohën e shpalljes dhe të të Dërguarit a.s. Ata janë sikurse yjet, cilido që ta pasosh, me siguri do të udhëzohesh. Ata kanë qenë të sinqrtë dhe të devotshëm, andaj edhe Allahu mbeti i kënaqur me Allahun.

Autor: Muhamed Hamza Sa'davi
Përkthyes: Ismet Abazi
Faqe: 158
Botues: Sira