30 Mësime për agjëruesit

30 Mësime për agjëruesit

30 Mësime për agjëruesit

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ramazani është muaji më i bukur dhe ditët e tij janë ditët më të bekuara, ai qortohet nga të devotshmit për mungesën e tij. Vjen pas një mungese të gjatë dhe kalon pas një prezence të shkurtër.

Titulli: 30 Mësime për agjëruesit
Autor: Aid El-Karni
Përkthyes: Artan Musliu
Faqe: 181
Formati: A5
Viti i botimit: 2015
Botues: Furkan