1000 Fanarë

1000 Fanarë

1000 Fanarë

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Në duart tuaja gjenden një grumbull porosish dhe udhëzimesh, në formën e porosive të shkurtra, të cilat janë postuar për një kohë të gjatë nëpër rrjetet sociale apo janë thënë në ligjëratat e rregullta që i mbaj. Disa miq dhe dashamirë i kanë mbledhur dhe pastaj unë i kam kontrolluar dhe sot po i paraqesim para jush.

AUTOR: Bekir Halimi
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 278