Lotët dhe Buzëqeshjet e të Dërguarit (alejhi selam)

Lotët dhe Buzëqeshjet e të Dërguarit (alejhi selam)

Lotët dhe Buzëqeshjet e të Dërguarit (alejhi selam)

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër
Duhet theksuar se kurdo që i Dërguari a.s. shfaqte ndonjë emocion të haresë apo mërzisë, ai kurrë nuk kalonte në ekstrmitet, qoftë duke qeshur me zë apo duke qarë me zë të lartë.

Autor: Muhamed Ali Ibn Zubejr Ali
Perkthyes: Osman Osmani
Botues: Sira
Faqe: 272