Zgjoji aftësit e tua dhe ndërto të ardhmen

Zgjoji aftësit e tua dhe ndërto të ardhmen

Zgjoji aftësit e tua dhe ndërto të ardhmen

Regular price 360.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

"Thuaj: "Punoni, se Allahu, i Dërguari i Tij dhe besimtarët do ta shohin punën tuaj. Së shpjeti do të ktheheni tek Ai që e di të dukshmen dhe të padukshmen e Ai do t'ju njoftojë për atë që keni bërë." (Et-Teube, 105)


AUTOR: Dr. Ibrahim Elfiki
PËKTHEU: Agim Avdiu
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 126