Zbukuroje Jetën Tënde

Zbukuroje Jetën Tënde

Zbukuroje Jetën Tënde

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

E falenderojme Allahun e Lartesuar ne fillim dhe ne fund me falenderimin me te bukur qe i takon dhe qe i ka hije vetem Atij: elhamdu lilahi rabbil alemin. Salavatet dhe selamet ia dergojme te Derguarit te Allahut, Muha-medit sal-lAllahu alejhi ve sel-lem, familjes se tij te ndershme, ndihmesve te tij, shokeve (sahabeve) dhe te gjithe atyre qe e ndjekin ate deri ne Diten e Kiametit, duke e lutur Allahun xh.sh. qe te na beje te gjitheve prej atyre qe shkojne drejt asaj rruge, ndersa ai shteg dhe ajo rruge cojne ne xhenet. Allahu i Lartesuar thote: "0 ju qe besuat! Ta keni ne kujdes Allahun dhe te jeni me ata te dreitit." (Teube: 191 )

AUTOR: Sanin Musa
PËKTHEU: Agim Avdiu
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 170