Zbukurohu me mirësi dhe butësi

Zbukurohu me mirësi dhe butësi

Zbukurohu me mirësi dhe butësi

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Pa dyshim, zemra pritet nga ata që janë të mirë dhe të butë. Para shumë kohësh thuhej: "Ji i buzëqeshur dhe thuaj fjalëtë buta, do të duhesh nga njerëzit edhe më shumë se sa t'u japësh dhurata."

AUTOR: Fadël Ilahi
Përkthehu: Osman Osmani
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 124