Xhindet Magjija (Shërimi me kuran dhe sunet)

Xhindet Magjija (Shërimi me kuran dhe sunet)

Xhindet Magjija (Shërimi me kuran dhe sunet)

Regular price 800.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Sqarimet e shumta që na jep ky libër për shumë tema jo gjithaq të njohura për opinionin e gjerë, siç janë "Fenomeni i Vahjit". "Trysnitë psikike ndaj Muhamedid a.s dhe myslimanëve", "Përfitimet dhe dobitë nga zbritja graduale e Kur'anit' pastaj tri temat që kanë të bëjnë me mrekullitë e Kur'anit, të gjitha këto i japin formën e një libri gjithëpërfshirës në fushën e njohjes së Kur'anit, për të cilat tematika flet edhe vetë titulli i veprës në fjalë.

Autor: Saimir Bulku
Faqe: 335
Botues: Sira