Vendi i Sunetit në Islam

Vendi i Sunetit në Islam

Vendi i Sunetit në Islam

Regular price 60.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

"Te mos gjej ndokend prej jush te mbeshtetur mbi kolltukun e tij dhe kur t'i vije ndonje nga ceshtjet e mia per te cilat kam urdheruar apo ato qe kam ndaluar, e te thote:

"Nuk e di! cfare gjejme në librin e Allahut e pasojme." Por mua me eshte dhene Kurani dhe nje tjeter si ai bashke me te." [Hadith i sakte] 

Autor: Al Albani
Përkthyes: Ebu Enes Bledar Albani
Faqe: 56
Botues: Imam Albani