Tregimi për dexhallin  dhe Zbritjen e Isait, Alejhi Selam

Tregimi për dexhallin  dhe Zbritjen e Isait, Alejhi Selam

Tregimi për dexhallin  dhe Zbritjen e Isait, Alejhi Selam

Regular price 180.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Shfaqja e Dexhallit është shenja më e rëndë si fitne, sprova prej tij do të jetë sprova më e madhe që është parë ndonjëherë mbi faqen e dheut dhe madje edhe ata që jan më të fortit në besim do të tronditen rëndë.

Libri e trajton këtë temë, pra për ta shuar kureshtjen tuaj lexojeni dhe pasurohuni me dituri 

AUTOR: Nasiruddin Albani
PËKTHEU: Omer Berisha
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 139