Thesari i Urtësive

Thesari i Urtësive

Thesari i Urtësive

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Urtësia muslimane në shekuj, nektari i atyre që nuk e konsideronin veten të mëdhenj, por me veprat dhe fjalët e tyre treguan se ishin gjigandë.

Autor: Es Sulejm
Përkthyes: Saimir Bulku
Faqe: 271
Botues: Sira