Tefsiri i Ibn Kethirit

Tefsiri i Ibn Kethirit

Tefsiri i Ibn Kethirit

Regular price 7,500.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër
Të jesh nën mbrojtjen e Kur'anit është begati të cilën e kupton vetëm ai i cili e ka shijuar, begati e cila e lartëson jetën, e bekon dhe e pastron atë.

Autor: Sejjid Kutub
Faqe: 749
Botues: OJQ "DritaGjilan" Gjilan
Përkthyes: Mr. Fahrudin Ismaili