Strategji të të menduarit

Strategji të të menduarit

Strategji të të menduarit

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Mendimtari është ai që prodhon mendimet, mendimet shkaktojnë të menduarit, të menduarit shkakton përqendrimin, përqendrimi shkakton ndjenjat, ndjenjat shkaktojnë sjelljen (veprimet), sjelljet shkaktojnë sjelljen (veprimet), sjellet shkaktojnë rezulatet, rezulatet tregojnë (përcaktojnë) jetën tënde aktuale dhe, nëse me të vërtetë dëshiron ta ndryshosh jetën tënde, atëherë, duhet të ndryshosh botëkuptimin si mendimtar.

Titulli: Strategji të të menduarit
Autor: Ibrahim El Fekij
Përkthyes: Bunjamim Limani
Faqe: 122
Formati: A5
Viti i botimit: 2013
Shtëpia Botuese "Furkan"