Sinqeriteti

Sinqeriteti

Sinqeriteti

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Sinqeriteti dhe stili i lartë i krahasimeve, hiperbolizimi i të njejtave aty ku e kërkon nevoja, pastaj bukuria e fjalëve, aftësia që argumentet nga Kurani dhe suneti i Pejgamerit alejhi-selam t'i përafrohen masës që më lehtë të kuptohen e dallonin oratorinë e hoxhë Jakup Asipit.

Titulli: Sinqeriteti
Autor: Jakup Asipi
Faqe: 148
Formati: B5
Viti: 2018
Botues: Furkan